Kasviksia kansalle++

Saattaa idea ja toteutus selkiintyä

05.03.2007 23.10 - golf 

Eilen tappelin puolisen tuntia, että sain tekstiä kaposemmaksi. Pitää tässä varmaan joku kerta kattella vähän tota värimaailmaa ja muutenkin leiskaa. On "vähän noloo", jos on oletusasetuksilla kaikki...

Hyvää tässä päivässä oli tunnin tikutus murun kanssa. Jotenkin se kyllä tuntuu ihan sairaan tyhmältä, mutta kuten Möllerin kalanmaksaöljystäkin sanotaan, ettei se haittaa miten pahalta se maistuu, kun tietää miten hyvää se tekee. Itse käytän samaa sanontaa Malrborosta. Niin ja kalanmaksaöljyä en juo. Tuntuu tyhmältä, näyttää tyhmältä ja luultavasti haisee tyhmältä (?)... Miksi tällaista pitää sitten tehdä? Minä vaan kysyn!

Kahden peräkkäisen urheilupäivän (eilen siis kahden tunnin perinteinen kävely) saldon tuhosin sitten perinteisesti tupakoimalla. Jätin aamulla vielä röökit oikein himaan, ettei tulisi poltettua, mutta kun pääsin duuniin, niin työkaveri kysyy heti ensimmäiseksi "Coffee, cigarettes?" Eihän siinä voi muuta kuin toimittaa joka aamuinen rituaali.

Herääminen tapahtui tänään ajoissa eli noin kuuden aikaan. Mukavaa syödä aamiainen ja lukea Hesaria rauhassa. Pyrin pitämään tämän tavan, sillä se tuo mukanaan myös aikaisen töistä pääsyn. Tätä opin arvostamaan, kun normaalisti lähden töistä viiden ja kuuden välissä, mentyäni kymmenen aikaan toimistolle. Ja tietysti kesäksi pitää hankkia pari plus tuntia, eikä se oikein onnistu noilla myöhäisemmillä aamuilla.

Illalla oli terroristin tappamisen jälkeen pakko ottaa vähän tuntumaa mailaan, kevyseti olohuoneessa swingaillen. Joku sanoi, että se on ainoa harjoite mitä talvisin tekee. En koe tällaista ollenkaan huonoksi. Oma tavoitteeni on saada svingistä pehmeä ja pakottamaton. Jos toi sana nyt vastaa ei-pakotettua...  

EDIT: Kai mä sit kirjoitan liian pitkästi, ku taas heitti pihalle, ku koitin tallentaa... Varmasti pitää kirjoittaa vaikka noutpädille ja kopi-peistaa.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

kebax (anon, 05.03.2007 23.58)

Dodii, kaimaani vääntää juttua! :)

Niin tää notepad kierrätys on tuttua. Jos piremmän jutun tai sitten lyhyemmän jutun piremmällä miettimisellä lähtee tekemään niin kannattaa kierrättää notepadin kautta. =) Tai sitten AGVn kypärä päässä. ;)

Symbiatch (anon, 06.03.2007 19.59)

Nyt pitäisi antaa 10 tuntia kirjoitella juttua, aiemmin piti olla tunnin verran. Pitää varmistaa että nyt ainakin riittää :)

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu