Kasviksia kansalle++

Logitechin bluetooth näppis pt II

07.01.2012 22.13 -

Kokeilin tänään ensimmäistä kertaa tablettia näppiksen suojakotelosta taitettavaan telineeseen. Tämähän toimii! Asentoja on kaksi, melko pysty ja sitten hiukan loivempi. Juuri tuossa loivemmassa asennossa teline on nyt kun kirjoitan sohvalla, näppis sylissä ja tabletti vieressä.

Tavallaan asentoja on toki kaksi lisää, kun laittaa tabin lappeeltaan, mutta siihen Belkin on parempi, kun sen asennot ovat säätövapaita. Mutta kyllä tämä tässkin näyttäis olevan ok. Ehkä on vain miellyttävämpää kirjoittaa näyttö pystyasennossa.

Comment

Android tablet ja iPadin bluetooth näppis

03.01.2012 22.25 -

,Onhan tässä näitä ylimääräisiä näppejä ja android näpit puuttuu, mutta touch-n-feel on ok. Syy Logitechin iPadille tarkoitettuun bt-näppikseen on yksinkertainen - Logitech ei myy näitä Androidille Euroopassa, kun oli jotain sotkua myymisen kanssa ylipäänsä. Siis Galaxy Tabin. En tiedä johtuiko N8:n kanssa kytkemisestä, mutta äsken oli vähän vaikeuksia saada tarttumaan. Kohtsillään pitäis lukaista Virkkusen toimittamat artikkelit osaamisen johtamisesta muutoksessa ja uuden näppiksen kunniaksi ajattelin kirjoittaa niistä referaatit. Teknofriikkausta - en olisi uskonut...

Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu