Kasviksia kansalle++

Kirjoittaminen ei aina onnistu tunnissa

08.03.2007 00.27 - golf 

Tässä on nopeasti huomannut puutteita (tässä hienossa ilmaisessa palvelussa) - kirjoittaa juttua ja kun koittaa tallentaa, niin ei - kirjautuminen vanhentunut. Ilon päivä, sillä nimimerkki Symbiatch kertoi kommentissaan, että kirjautumisen keston pitäisi olla nyt kymmenen tuntia, aikaisemman yhden tunnin sijaan. En tiedä onko ko. nimim. ylläpitoa, mutta kiitos vahintäänkin ilmoituksesta!

Päivä alkoi hiukan kehnosti; kuudelta herääminen, johon koitan siis totuttaua, ei oikein ota luonnistuakseen - heräsin vähän puoli yhdeksän jälkeen... Noh, vasta totutteluahan tämä.

Sain eilen kirjan. Sain sen etukäteen - täytän ensi viikolla kolmekymmentä. Kirja on "Zen golf" ja sen on kirjoittanut kaveri, joka on paitsi golfari, myös tohtori ja buddhalainen. Ekan luvun luettuani en voinut kuin hymyillä, sillä fiilis oli ihan sama kuin minkä koutsi saa aikaan, kun aletaan puhua golfista vähän vakavammin ja syvällisemmin. Katsotaan mitä kirjalla on annettavaa - odotan innolla, että pääsen testaamaan sen juttuja sekä keskustelemaan siitä. Etenkin koutsin kanssa.

Huomenna olisi tarkoitus mennä kuntosalille. En ole ikinä pitänyt "junttisalilla" käyviä juuri minään, mutta jotenkin mieli on muuttunut. En tosin vieläkään pidä tavoittelemisen arvoisena kävelemistä julkisilla paikoilla salihousut jalassa, mutta kukin tyylillään. Sanokoot kynäniskaksi, jos tahtovat. Kaikkea sitä näköjään on valmis tekemään niinkin hölmön lajin kuin golf eteen.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

kebax (anon, 08.03.2007 20.21)

Kyseessähän on typerä laji; ei siinä mitään hölmöä ole. ;)

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu