Kasviksia kansalle++

Kausi on siis alkanut

10.04.2007 16.04 - golf 

Eka kieppi taisi mennä vähän liiankin hyvin... Tästä rangaistiin sitten oikein huolella seuraavilla kierroksilla - kauden yksi tavoitteista kun oli ettei kolminumeroisia enää tulisi.

En ole ollut niin aktiivinen kuin pitäisi. Tarkoitan sillä kahta asiaa: lenkillä käymistä ja lajikohtaista jumppaa sekä tätä blogia. Molemmat ovat kuitenkin etupäässä itseäni varten, joten suurta haittaa tästä ei varmasti ole koitunut kellekkään muulle.

Sellaisia havaintoja kauden ensimmäisiltä kierroksilta, että ekalla kiepillä syke oli huipussa 164 ja keskiarvokin oli 130 ja homma kesti neljä tuntia. Toisella kiepilla vastaavat luvut olivat 140/120 ja kolmessa ja puolessa tunnissa oli homma ohi.

T4 kellon arvaamat kalorikulutus arvaukset ovat saaneet niin paljon arvostelua, etten oikein enää itsekään niihin luota, joten turhaan niitä tähän laittamaan.

Eilen oli parempi puolisko kävelemässä mukana ensimmäistä kertaa. Ei pitänyt liikuntana tätä touhua. Arvioon vaikutti varmasti se, että oli täysi neljän ryhmä ja lyöntejä yhdeksälle reiälle kertyi allekirjoittaneellekin päälle viisikymmentä - keskivauhti oli varmasti jotain 2 km/h. Noh, nyt hän on käynyt mukana kävelemässä ja tietää kuinka tiivistahtisesta hommasta on kyse.

Kaimaanille terkkuja!

EDIT: Kävin puolen tunnin lenkillä + vartin jäähdyttely: keskisyke 150+130 - 3,34+1,27 km - 7,3+5,4 km/h. Vaikka vertailuks.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu