Kasviksia kansalle++

Odotukset on aika korkealla

14.05.2007 09.27 - golf 

Avajaiskisat meni hyvin. Ehkä vähän liiankin hyvin - pelasin Parkin 95-20=75/33. En ole ko. kenttää pelannut noin hyvin tai tasaisesti aikaisemmin. Ei yhtään estettä, yksi rankku (pelaamaton paikka). Oli oikeastaa aika tylsää bogin tökkimistä, mutta silläkin näköjään pääsi puskuriin. Olen ihan tyytyväinen. Mennä viikolla pelattiin poikien kanssa Parkki takatiiltä; 99-23=76/35. Ainoa mikä jäi kaivelemaan oli #17, jolle tein 11. En jaksa tässä sitä sen enempää avata, mutta kerrottakoon, että chippasin viidennen keltaiseen tiiboksiin.

Avaukset ovat olleet ihan kondiksessa, samoin lähipelaaminen. Ysi raudasta ylöspäin on ongelmana voimakas vasemmalle kääntyminen. Huomaan tähdätessä, että lapa on hiukan kiinni. Käännän mailaa siten, että lapa suoristuu, swingailen mutaman kerran, pysäytän mailan swingin alimpaan kohtaan. Ja huomaan, että lapa on edelleen kiinni. Perkele. Koitan väkisin vääntää lapaa jopa hiukan auki ja tämä välillä toimiikin, mutta iso osan griineistä (ei välttämättä GIR) missaan vasemmalle tästä syystä. Pitää porolta kysyä irtotipsi tähän. Myös lyöntipituudet ovat vähän hakusessa, onneksi siten, että lyön pitemmälle kuin luulin.

Tästä kaikesta on nyt seitsemän kierroksen jälkeen jäänyt hyvä fiilis. Ongelmalliset asiat on suhteellisen helposti muutettavissa kontrolloiduiksi lyönneiksi. Kyllä sinne seuraavaan tasoitusryhmään pitäisi olla mahdollisuus päästä.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu