Kasviksia kansalle++

Aktivoitumista

18.09.2007 13.31 - golf 

Kesän aikana on kerennyt tapahtua vaikka minkälaista, mutta ei sitä mitä aihepiirin saralla oli tavoitteena. Tasotus ei elänyt. Tai itseasiassa eli - ylöspäin...

Noh - lyöminen on kuitenkin ihan ok, mutta kaiken maailman duffeja ja kierrepalloja tulee liikaa, jotta tulosta voisi ajatella tekevänsä. Viikonloppuna kanavan mestaruuskilpailuissa yhdellä reiällä, taisi olla numero seitsemän, oli sitten seitsemäs tiiltä pelissä. Tuli kuntoiltua, kun ensin löin duffi-hukin vasemmalle outtiin ja kolmosen pushina puitten yli pitkään heinään, josta kuvittelin pallon löytyvän. Ei löytynyt - ei muuta kuin kiipeämään takaisin boksiin ja kaksi palloa lisää sinne oikealle, joista siis viimeinen löytyi. Kyseiselle reiälle tuli sitten erinäköisten vaiheiden kautta tulokseksi kolmetoista.

Sunnuntaina käytiin Mr & Mz Pinkin kanssa Parkkia kokemassa ja siellä takaysillä draiviin tuli joku juttu. Siis hyvä juttu.Löin hyviä lyöntejä hennolla droolla. Mutta sitten väylältä spuunilla... noin kymmenen sentin duffi ja pallo etenee viisikymmentä metriä. Ei kiva. Ja spuuni on ollu kuitenkin luottomaila jo pitkään. Pitänee mennä rangelle vähän ihmettelemään.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu