Kasviksia kansalle++

Salikausi alkoi

16.11.2007 08.04 - golf 

jo keskiviikkona itseasiassa, kun käytiin kaverin kanssa tutustumassa Ruoholahden saliin. Niin, ihan kaupungin salilla käytiin ihmettelemässä ja sitä tosiaan se oli, ihmettelimistä. Pari vuotta vanha ohjelma vaikutti ensin vähintäänkin kryptiseltä, kunnes sitten katseli ympärilleen, että milläköhän noista helvetinkoneista voisi tämänkin tehdä... Tänään olisi tarkoitus mennä niin sanotusti "suoja-salille", ettei tule lähdettyä - ainakaan suoraan töistä - oluelle. Mielestäni salin päälle voi hyvällä omalla tunnolla ottaakin sitten yhden palauttavan, eikö vain.

Tänään olisi siis vuorossa tuo sali-B Ruskeansuon salilla - keskiviikkona kävin sali-A:n läpi ja tuli siinä tehtyä jotain muutakin. Ihmeellisen näköinen ja tuntuinen laite oli sellainen olikos se nyt vatsanväännin vai mikä, jossa istuttiin ja siitä sitten jalkaa ylös ja yläkehoa alas, pelottava oli juu. Uusi tuttavuus, kuten melkein kaikki, oli myös alaselän voimistamista varten suunniteltu härveli, jonka toimintaa en ala tässä verbaalisesti selostamaan, johtuen ihan vaan siitä pikku seikasta, ettemme kaverin kanssa meinanneet sitä aluksi paikan päälläkään tajuta, sen verran oudosti tämän huvipuistolaitteen kyytiin kammettiin.

Nyt kuulen taas kysymyksen, miten tämäkin jorina liittyy golfiin? Noh, saliohjelmat, kuten myös kotona tehtävät jumpat on tehty golfswingiä, harjoittelua ja lajikohtaista lihaskuntoa silmällä pitäen.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu