Kasviksia kansalle++

Ruskeasuon voimailusali

21.11.2007 10.17 - golf 

tuli korkattua eilen. Sanotaanko nyt vaikka näin, että Ruoholahden sali ei ollut ihan yhtä kiva kuin esimerkiksi autotalon Motivus, jossa olen jonkin kerran käynyt, pääasiallisesti johtuen siitä, että polkupyörää lämpimikseen polkiessa ei voi katsoa tv-ruudusta Kauniita ja rohkeita, luonnollisesti aivojen nollaamiseksi, kuten kaikki sitä puolustelevat. Siis myös ne, jotka katsovat kyseistä sarjaa jo n+1:n kertaa sohvan pohjalta ja tässä 500 < n < 1500... Ja toisekseen, ei siellä Ruoholahdessa tainnut ollakkaan kuin yksi kuntopyörä, missä satulan korkeutta voi nostaa - toinen oli tarkoitettu noin kaksisataaviisi senttimetriä pitkille ruipeloille, joita ei salilla kuitenkaan jostain syystä kovin montaa näkynyt.

Mutta siis tämä Ruskeasuon voimailusali... Olin joitain viikkoja aiemmin käynyt kurkkaamassa ovelta saliin sisään, lähinnä vain todetakseni, että oveen messinkikirjaimin kirjoitettu "voimailusali" todella tarkoittaa, että oven auetessa edessäsi on miehiä ja rautaa. Paljon rautaa. Tiedustelukeikalla en siis kuitenkaan mennyt peremmälle sen kummemmin, muistelin vain, että kyseessä on semi-karu, jopa Rocky-elokuvista tuttu tunnelma askeettisuudessaan.

Eilen mentiin sitten virtaa täynnä tähän meille uuteen kuntoilutilaan. Sana voimailusali todellakin otti paikkansa ovessa. Tarkoitan siis tämän sopivan kyseisen huoneen kuvaukseksi huomattavasti paremmin kuin esimerkiksi kuntosali, täällä ei nimittäin mitkään metroseksuaalit pitäneet itseään kunnossa seuraavia ja taas seuraavia kokkareita varten, jotta heillä olisi parempi sauma lohkasta kuin sillä kilpailijan Svantella, vaikka kaikki naisetkin olivat sitä mieltä, että homohan se on. Mutta juuri tällä illuusiolla Svante pääsi helposti juttuun kenen tahansa naisen kanssa, hurmasi ja jätti tämän ennekuin nainen edes ehti ajatella kotona olevaa miestään ja 1,47:ää lastaan.

Ei. Tämä sali oli miehille tarkoitettu ja sellaisille miehille, jotka ovat jo kokeneet eron tai kaksi, ajavat isoa tai pientä autoa työkseen ja puhuvat vain sellaisille salilla oleville, jotka istuivat samaan aikaan tai ovat käyneet samalla salilla sitten Helsingin Tarmon perustamisen, joka taitaa olla 1931. Täällä on niin monta tankoa seinällä, että tällainen vasta aloittanut ei osaa edes valita minkä niistä pikku kätösiinsä ottaisi. Kahden euron sisäänpääsy maksuun sisältyi toki muutama kukkakepeillekin sopiva niinsanottu laite: jalkaprässi, talja, pohjeloukku (keksin äsken - aika kuuvaava vai?) ja pari muuta. Pointtini on, ettei tuonne mahtunut mitään humpuukimaakareita, jotka peileistä katsovat, että liikesarjat suoritetaan oikein ja että ryhti pysyy koko suoritteen ajan, eikä alaselkä notkahda, koska vaarana on, että siinä ihaillaankin itseään, eivätkä nämä "jätkät" kyllä sellaista tee. Saattaa olla, että näistä syistä ei salilla ollut peilin peiliä.


Tämä koko plokihan on enemmän tai vähemmän omistettu golfille ja nyt kun pitäisi valita tuo kategoria listalta edelleen haistaen todellisten heteromiesten aidon hien mielikuvissa, en ole ollenkaan varma, että tätä voin tehdä, sillä se ei tekisi oikeutta kenellekään; ei golfille, golfareille eikä varmasti näille Ruskeasuon voimailusalin karjuille. Mutta, mutta, koska minä olen plokini oikeutettu yksin- ja itsevaltias, haistatan (anonyymisti) kaikille edellä mainituille paskat ja kerron näitä juttuja lukeville, että kyseessä on urheiluun ja vielä tarkemmin golfiin liittyvä kirjoitus, vaikkei tämä liity kolopalloon sen enempää kuin jääkarhu pohjoisnapaan.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

punttipate (anon, 13.09.2010 00.03) kotisivu

Hyvin kirjoitettu, olen yksi siellä em. voimailusalilla kävijä ja voin yhtyä juttuusi.

47v kehäraakki nainen (anon, 20.06.2016 17.08)

Jahas. Kuulostaa hyvälle. Lajini on voimanosto ja olen käynyt harjoittelemassa Kishallilla. Nyt alkoi siinä määrin tympimään kyseisen paikan tyhjännaurajat, että sali meni vaihtoon. Asun Rusan vieressä. Puikkasen vaan himasta metikköön ja olen perillä. Tuota ajattelin vaan kysyä, että saako sinne naiset tulla ollenkaan? En ole koskaan tykännyt ziigailla itseäni peilistä, koska olen ruma. En myöskään piittaa tyhjänpäiväisistä hilavitkuttimista. Keskityn olennaiseen; penkkiin, maveen ja kyykkyyn sekä niitä tukeviin apuliikkeisiin. Eli tanko, limput ja käsipainot riittää mulle. Joku taljanrämä sais olla. Katotaanko siellä vinoon treenaavaa naista? Ei olis kiva!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu