Kasviksia kansalle++

Mitä on parantuminen?

12.11.2007 12.41 - golf 

Ainoa mitä tein edellisellä viikolla, oli golfkierros lauantaina Vuosaaressa. Tämä oli siis ainoa asia, jonka voi hyvällä omalla tunnolla tuohon kuntoilun aloittamislistaan laittaa edes jonkinlaisena suoritteena. Viikonloppuna tuli ammuttua terroristeja monitorilta (ja juotua samalla kaljaa), pelattua golfia, kuten jo mainitsin (ja juotua kaljaa) sekä vietettyä pokeri-iltaa (ja juotua kaljaa). Oli nimittäin sen verran vielä flunssainen olo, ettei viitsinyt sen enempää rehkiä, ettei vaan tule mitään jälkitauteja.

Bullshit!

Laiska paska, etten paremmin sano. Sen verran annan vielä siimaa, että tänään saan lintsata sählyn, koska olen aika väsynyt tuosta kaikesta viikonlopun pelaamisesta (ja kaljanjuonnista).

Eilen tuli dokkari naisesta joka laihdutti. Se oli sairasta ja lääkärinkin mukaan erityisen epäterveellistä. Ainoa käyttökelpoinen idea siinä oli ennen ja jälkeen valokuvat, olen nimittäin huomannut, että jokapäiväisissä tilanteissä kun näkee itsensä - peileistä, ikkunoista jne. - ei huomaa kuinka iso oikeasti on, tai silmä on tottunut. Kun taas näkee itsestään valokuvia, niin tekee mieli aloittaa syömälakko. Onneksi tämä tila poistuu samalla kun laskee ko. kuvan pois. Tästä voisikin tehdä minielokuvan ja laittaa vuoden kuvat (52 kappaletta, jos ottaa joka viikko) pyörimään peräjälkeen. Siitähän tulisi jopa kahden sekunnin elokuva, jos käyttää vanhan filmin pyörityksessä olevaa frekvenssiä. Okei, kaksi sekuntia ja yksi kuudesosa. Nipo.

Tässä ei siis ole kysymys vain itselleen tehtyjen lupausten pettämisestä vaan paljon suuremmasta asiasta. Mistäkö? No enhän minä sitä voi tietää - jos tietäisin, niin en varmasti tänne tällaista soopaa kirjoittaisi, vaan elelisin onnelisena kyseisen tiedon kanssa ja naureskelisin niille, jotka eivät tiedä. Tällä hetkellä voin vain naureskella niille, jotka eivät edes tiedä, etteivät tiedä jotain, joka on siis tämä, josta edellä kirjoitin.

Terveellinen elämä alkakoon (taas) ja viva la revolution, zapata ja niin edelleen...

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu